Beste bezoeker,

Sinds 1 juni 2012 is de nieuwe telecomwet van kracht waardoor elke website wettelijk verplicht is om de bezoekers (eenmalig) te informeren over cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. De cookies op beter-uit.nl slaan geen persoonlijke gegevens op en zijn volkomen veilig. Ze worden alleen gebruikt om inzicht te krijgen in het websitebezoek.
Beter-uit: Vakanties met overtuiging

Vakanties met overtuiging

Beter-uit vakantiepark La Draille

 
 

Beter-uit vakantiepark La Draille is een zeer geliefd Beter-uit park en veel gezinnen hebben inmiddels hun vakantie op La Draille geboekt. Nieuw in dit jubileumjaar is dat dit in combinatie kan met het park in Spanje. Een vakantie op ons 4-sterrenpark is een unieke ervaring! De gastvrijheid, de vele faciliteiten, het grote aanbod aan gratis recreatiewerk wordt hoog gewaardeerd met een 8,6.

15 jaar La Draille
La Draille viert feest! We hopen ons 15 jarig jubileum te vieren en dit vieren wij graag samen met u en uw gezin. Vele activiteiten zullen in het teken staan van 15 jaar La Draille en we hopen dat iedereen een geweldige tijd gaat beleven op ons park. Kijk bij onze speciale voordeelarrangementen voor de actuele jubileumacties.

Veel variatie in accommodaties
De wensen per vakantieganger zijn net zo gevarieerd als het landschap in de Midi-Pyrénées. Niet voor niets beschikt het park over een breed accommodatieaanbod: staanplaatsen (in zon of schaduw), compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten, mobilhomes, paalwoningen (de ‘Belvedères’ met subliem uitzicht), en karakteristieke Franse huizen (‘Le Vieux Moulin’ en ‘Domaine Versailles’). Daarnaast zijn er diverse bungalowtypes als Dordogne, Souillac, Perigord en La France.

Nieuw: La Draille autovrij!
Vanaf 1 januari 2014 is La Draille op veler verzoek autovrij voor wat betreft de staanplaatsen, bungalow- en lodgetenten. Voor dit doel zijn twee grote, centraal gelegen parkeervelden beschikbaar.

Wifi
Uiteraard is het park voorzien van wifihotspots. Vraag bij de receptie naar de toegangscode. Klik hier voor de prijslijst.

Parkwinkel ‘La Montagne’
In onze parkwinkel vindt u naast vers brood, groente en zuivel, ook een groot aanbod Nederlandse producten. Deze zijn veelal voordeliger geprijsd dan het aanbod in de Franse supermarkten. Uniek is dat uw vooraf gedane bestelling al bij aankomst vanuit Nederland voor u klaarstaat.

Genieten in voor- en naseizoen
Hoeft u geen rekening te houden met de schoolvakanties en wilt u genieten van een heerlijke vakantie in het voor- of naseizoen? Ook dan is het zeer de moeite waard om de unieke sfeer van La Draille te proeven! Naast de serene rust die u zult aantreffen, kunt u gebruik maken van speciale extra’s zoals kortingen op uw verblijf, een verwenarrangement, of een gratis babypakket.

Zoover Award Recommended 2014!
Vakantiepark La Draille heeft het keurmerk "Zoover Recommended" ontvangen! Binnen dezelfde categorieën als de Awards en Highly Recommended voor accommodaties kunnen eigenaren van vakantieverblijven het predicaat verdienen op basis van de beoordelingen op Zoover. Recommended accommodaties scoren hoger dan een 7.5 op Zoover.
Geef ook uw beoordeling hier.Kijk hier voor het prijzenoverzicht La Draille (25 april 2014 tot 3 oktober 2015)

Laat u verwennen met een complete verzorging! Geniet al vanaf € 105,- iedere dag van een heerlijk ontbijt en diner in ons parkrestaurant. Bovendien zijn bij aankomst de bedden al voor u opgemaakt!