Beste bezoeker,

Sinds 1 juni 2012 is de nieuwe telecomwet van kracht waardoor elke website wettelijk verplicht is om de bezoekers (eenmalig) te informeren over cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. De cookies op beter-uit.nl slaan geen persoonlijke gegevens op en zijn volkomen veilig. Ze worden alleen gebruikt om inzicht te krijgen in het websitebezoek.
Beter-uit: de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland

De grootste christelijke reisorganisatie van Nederland

Regel nu alvast uw vakantie voor 2015!  

Bent u er al over uit waar u volgend jaar uw vakantie wilt besteden? Ook in 2015 heten wij u weer hartelijk welkom op één van de Beter-uit vakantieparken.
Reserveer nu alvast uw kampeerplaats of accommodatie en betaal pas na 15 oktober 2014. Tot die datum kunt u kosteloos wijzigen of annuleren.

 

 

Beter-uit vakantiepark Beierse Woud
Vakantiepark het Beierse Woud is uniek gelegen op het drielandenpunt Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland, nabij de Donau en Passau. Het park is zomer en winter geopend! U vindt er ruime bungalows, ingerichte bungalowtenten, kampeerplaatsen en een fraai zwembad.

Beter-uit vakantiepark Walsdorf
In de Luxemburgse Ardennen ligt vakantiepark Walsdorf bij het bekende Vianden, op slechts 300 km rijden. Dit kleinschalige park onderscheidt zich door rust en ruimte. U vindt hier fraai gelegen kampeerplaatsen, ingerichte bungalowtenten en luxe mobile homes.

Beter-uit vakantiepark La Draille
Vakantiepark La Draille ligt in een geliefd deel van Frankrijk: de subtropische Dordogne. Het park is ruim 35 hectare groot en heeft vele faciliteiten. Er is keuze uit een groot aantal chalets, mobile homes, ingerichte bungalowtenten en kampeerplaatsen.

Beter-uit vakantiepark Vell Emporda
Vanaf 2014 is het mogelijk om te genieten van de unieke eigen sfeer van Beter-uit in Spanje nabij de populaire Costa Brava! Het vakantiepark is omringd door een prachtig natuurgebied en op korte rijafstand van de schitterende kust. Puur genieten!

Speciale Voordeelarrangementen & Prijzen
Beter-uit heeft verschillende kortingsacties voor u, zodat u voordelig kunt genieten van een verblijf op één van de vakantieparken.

Luister hier het BUR de Beer lied!
Bekijk hier het overzicht van de kerkdiensten op de Beter-uit vakantieparken!
Parkendag in Avifauna een groot succes!